Etiquetes Autoadhesives
PARA CODIFICACIÓN


Etiquetes autoadhesives en bobina preparades per ser reimpreses amb transferència tèrmica (Ribbon) amb dades variables per a la codificació d'articles pertanyents a estocs de magatzems o etiquetes de logística i transport. S'utilitzen materials de llarga durabilitat com papers estucats, transfer, polièster. Formats DIN-A4 per a impressores làser.

Les etiquetes autoadhesives per a codificació requereixen frontals de paper especials per a cada tipus d'impressora tèrmica. Hi ha diferents tipus de paper segons la resolució d'impressió del capçal de 8 punts o 12 punts per Mm. (203 o 300 punts per polzada).

Les etiquetes autoadhesives per a codificació poden ser impreses amb impressores tèrmiques directes o bé amb impressores de transferència tèrmica (es requereix cinta Ribbon. Cintes per a la reimpresion en transferència tèrmica. CONVER disposa de qualitats, ceres, mixtes, resines 100%. Diversitat de colors. totes elles per a qualsevol impressora d'etiquetes, Godex, Citizen, Zebra, Datamax, Sato, Digi, Dibal, etc.) per poder imprimir. Els frontals de paper tèrmic són per a aquelles aplicacions que requereixi una etiqueta de poca durabilitat, si necessita una etiqueta de certa durabilitat recomanem que imprimeixin amb transferència tèrmica (Ribbon).

Els nostres frontals d'etiquetes autoadhesius tèrmiques han passat tots els controls i normatives ISO per al bon funcionament de les impressores d'etiquetes (Impressores de transferència tèrmica i tèrmiques directes. De sobretaula, industrials o oficina. Dispensadors d'etiquetes. Etiquetes estàndard per Godex, Citizen, Toshiba-Tec, Datamax, Sato, Dibal etc.) més comuns com són Zebra, Tec-Toshiba, Godex, Datamax, Sato etc.


Consulta'ns! Demana'ns un pressupost!

CONVER Autoadhesivos - Etiquetas Adhesivas en Bobina para Codificación

ALTRES PRODUCTES


Descobreixi totes
les nostres solucions


Veure catàleg

Veure aplicacions
i vídeos de Conver


CONVER Autoadhesivos - Etiquetas Adhesivas en Bobina para Codificación
Go To Top