Etiquetes Autoadhesives
PLÀSTIQUES


Etiquetes autoadhesives plàstiques en rotllo impreses fins a vuit colors més vernís, estampació, plastificat en línia, sobre frontals de paper, polipropilè, polietilè, etc.

CONVER disposa d'una gamma àmplia d'etiquetes amb films plàstics que permeten un excel·lent registre. Totes elles són extremadament flexibles i idònies per a la seva aplicació en envasos. Les etiquetes autoadhesives plàstiques poden ser blanques o bé transparents, amb un revestiment superior amb aspecte brillant.

Combinant aquests frontals plàstics i amb l'adhesiu s'obté una excel·lent resistència als UV, així que l'etiqueta té una bona adhesió en substrats apolars. L'adhesiu per a frontals plàstics està dissenyat per poder ser dispensat a alta velocitat gràcies al seu alt adherència inicial.

Les etiquetes autoadhesives plàstiques amb frontals de polipropilè o polietilè són ideals per als envasos de productes de la llar, xampús, sabons, detergents, etc.

Les etiquetes autoadhesives plàstiques de CONVER (polipropilè / polietilè) es caracteritzen per la resistència a la humitat, l'aigua i els greixos.


Consulta'ns! Demana'ns un pressupost!

CONVER Autoadhesivos | Impresión de etiquetas autoadhesivas

ALTRES PRODUCTES


Descobreixi totes
les nostres solucions


Veure catàleg

Veure aplicacions
i vídeos de Conver


En cumplimiento de la Ley 34/2002, de fecha 11 de julio, de servicios de la sociedad de la información y del comercio electrónico, CONVER AUTOADHESIVOS S.A,
informa a sus usuarios de la utilización de cookies analíticas para mejorar el servicio prestado.
Go To Top